Sunday, June 11, 2006

SITUATIE DE CTR-Z

Toti cei care lucreaza cu calculatorul stiu ce inseamna Ctr-Z, Undo
Inseamna ca poti repara una sau mai multe greseli anterioare revenind la momentul cand ceea ce faceai era perfect. Sau aproape perfect.

Ei bine, m-am trezit intr-o zi intr-o situatie de viata cand am vrut sa dau Ctr-Z! Am spus cuiva ceva ce nu trebuia spus sau am facut un gest nepotrivit. Nu mai pot da inapoi... Ctr-Z nu exista in viata reala chiar daca uneori traim cu impresia ca putem repara greselile, sa le carpim sau le reesapam si spunem ca sunt noi.

Si problema mea poate fi extinsa sociologic in mai multe directii. Una ar fi influenta lumii virtuale asupra existentei noastre... o lume in care scriem dar de fapt nu mai scriem, desenam dar de fapt nu mai desenam, iubim dar de fapt nu mai iubim, ne largim orizonturile dar ne inchidem in noi. Acumulam informatii dar ne ratacim in ele!
Si atunci ne miram ca iesind pe strada si vazand ceva ce nu ne place cautam telecomanda ca sa schimbam canalul!

1 comment:

metal fashion said...

Asta e farmecul vietii: ca nu putem da Ctr-Z, ca e uneori absurda, anarhica, ceea ce o face speciala. Greselile fac parte din personalitatea noastra si pana la urma totul e un lant, dintr-o eroare se naste o poveste. Iar povestile sunt singurele care pastreaza viu un personaj.